Pečeme frgál …

Pečeme frgál …

Jistě víte co znamená, když se řekne, ” kuj železo, dokud je žhavé ” . Ještě plný dojmu ze včerejší soutěže o nejlepší valašský frgál, se znovu setkáme v prostorech kurzu pečemespavlem. Tentokrát se pustíme do pečení frgálů. Opět kynuté těsto, spousta náplní od nejoblíbenější hruškové až pro novinku a tou jistě bude náplň borůvková. Co se naučíme ? Založit těsto, být pěkně trpěliví a počkat až nám vykyne, vyválet frgál a uvidíte, že rozmáznout náplň není tak jednoduché jak sa zdá. Drobenka určitě problémem nebude a nakonec jenom pohlídat, ať se nám dílo nespálí…Kurz se uskuteční v neděli 27.10.2019 od 16.hod, délka kurzu cca 2,5hod. Určitě bude stát za to, si něco nového vyzkoušet a ještě si domů odnést maličkost v podobě vlastního frgálu…

Zavřít menu
shares